Gepakt worden door Hollandse knul

Hallo allemaal. Ik wil graag mijn fantastische ervaring met een een Hollandse knul vertellen, een ervaring die mijn leven wild op zijn kop heeft gezet. Ik had nooit geweten dat sex met Hollanders zo geweldig lekker kan zijn. Laat ik mij eerst voorstellen. Ik ben Shirley, van Molukse afkomst, 39 jaar, 1,72 mtr lang, mooi egaal bruine huidskleur, donkere ogen, lange steile zwarte haren en een slank sexy figuurtje. Vriendinnen en kennissen van mij vinden mij een perfecte model. Ik ben getrouwd geweest, maar het was geen gelukkig of perfecte huwelijk. Ik voelde mij meer gedwongen om een huwelijk aan te gaan met een man van wie ik niet hield en die ook van Molukse afkomst was. Vaak hadden we ruzie om onbenullige kleine dingen. Kinderen wilde ik niet van hem, laat staan mijn sexuele behoeften. Het was nooit een ervaring die een vrouw in haar hartje wilde. In mijn jeugd ben ik opgegroeid buiten de Molukse wijk, ik was een zelfstandige vrouw en ging ook vaak uit. Kleding, make-up en goede verzorging waren belangrijk voor me, favoriete kleding zijn; korte strakke rok / jurk, half doorzichtige blousejes of topjes, panty’s en noem maar op. In ieder geval ik kleedde mij zo aan dat ik niet als een slet uitzag, maar een aantrekkelijk en uitdagende verschijning. Met het uitgaan kreeg ik veel bekijks, dit tot jaloezie van mijn man.

Op zich vond ik dit niet erg, aandacht vind ik leuk. Pogingen van jongens om met mij te dansen vond ik geweldig, wat ze niet allemaal verzinnen om het te doen. Jonge Hollandse knullen van deze tijd trokken mijn belangstelling, ik kwam achter mijn gevoel dat ik hen aantrekkelijk vond. Ik praatte veel erover met mijn vriendinnen, twijfelde over mijn gevoel. Toch zeiden mijn vriendinnen dat het een normaal gevoel is en dat ik niet hoefde te twijfelen, ik moest doen wat mijn gevoel aangaf. Op een vrijdagavond (die dag zal ik nooit vergeten) is het begonnen dat mijn leven wild over de kop is gegaan. Wij besloten met een stel kennissen uit te gaan, mijn man en ik en 4 vriendinnen en en nog een paar vrienden. In een discotheek waar we altijd kwamen ging ik dansen met een vriendin van mij. Tijdens het dansen zag ik in een oogwenk een groepje Hollandse knullen die al een tijdje naar mij staarde. Met een van de jongens had ik even oogcontact, maar het contact zegde al heel veel. Mijn hartje begon te bonken toen ik hem zag, ik schatte hem ongeveer 25 jaar, blonde haren, ongeveer 1.70 mtr, lekker sportief gespierd figuur. Telkens als hij naar mij keek, deed hij zijn tong een likkende beweging naar me, zijn blikken doordringende mijn hele lichaam binnen. Ik glimlachte om de tongbeweging, maar ik voelde hartje enorm tekeer gaan. Ik vond het enig van hem, gedurfd, schaamde zich voor niemand. Uit zijn blikken kon ik duidelijk weten en voelen dat hij meer met mij wilde. Ik besloot dichterbij hem te komen, deed net alsof ik drankjes ging halen. Bij de bar hoopte ik dat hij mij zag en bij mij zou komen. Hij zag en kwam ook naar me toe. Terwijl ik bestelde stond hij achter mij, en fluisterde in mijn oor: “ je bent een lekker wijf zeg”,” hoe heet ben je”? Pardon?”; vroeg ik. “Oh sorry, ik bedoel hoe heet je” vroeg hij. In mijn eerste reactie duwde ik hem weg en liep naar mijn vriendinnen toe. We gingen aan een tafeltje zitten en steeds kon ik mijn blik niet van hem afhouden. Na een tijdje toen mijn vriendin, Tanja en ik alleen zaten zei ze plotseling tegen mij: “ Shirley, meid, laat je door niemand weerhouden.” “Ik zag hoe die knul naar je keek, ik zie ook hoe gewild jij bij hem bent.” :”Joh Tanja, antwoordde ik, “ hij is nog jong, bovendien ben ik gebonden”.“ Maar niet voor lang “ zei Tanja: “ Ik zie toch ook dat tussen jullie het niet goed gaat”, “ ga maar lekker genieten van die knul”. We gingen weer de dansvloer op en zonder dat ik het wist danste Tanja met de knul en bracht hem dansend voor mij. Ik raakte zo mijn spanning kwijt en begon lekker heerlijk uitdagend voor hem te dansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *