Voor de baan van mijn man

Hoi allemaal. Hier een waar gebeurd verhaal van mij, Jenna. Ook mijn gezin is getroffen door de corona crisis in ons land. Mijn man Eric, was ontslagen bij een transport bedrijf in Venlo. Het was wel schrikken toen hij zei dat hij weg moest. Ik vroeg hem hoe het kon, na 15 jaar lang trouwe werknemer, Maar Marcel zijn baas had geen keuze zei Eric. Marcel kende ik wel, best een aardige man om te zien en tijdens de jaarlijkse bedrijfs BBQ met de familie, had ik regelmatig met hem gedanst, daar had ik ook wel gezien dat hij mij wel meer dan leuk vond. Ik ben een slanke blonde vrouw van 169 groot, halflang blond haar, maatje 38, en een mooie grote cup c. Ik zie ook wel dat mannen naar me kijken maar tot nu toe is het alleen bij flirten en geil terug kijken gebleven, ik durf niet echt, ben ook bang voor de relatie. Zelf werk ik 2 dagen per week bij OCE, en daar gaat het ook niet echt goed, meer uren kon ik daar niet krijgen. Maar ja wat nu…

Ik besloot buiten het medeweten van Eric mijn man, Marcel op te bellen en te vragen of ik eens langs kon komen om afscheid te nemen, zei ik. Marcel was verrast dat ik belde, hij zei nogmaals dat het hem speet maar het was crises nu, en hij had geen keuze. Maar hij vond het leuk dat ik langs wou komen, kom maar vrijdag om 1800. Ok dat is goed zei ik. Mijn plannetje was dat ik door gebruik te maken van mijn charmes ,er voor kon zorgen dat Eric zijn baan terug kreeg. Het was pas dinsdag en ik moest nog een paar dagen wachten. Mijn hoofd was op hol geslagen, en in mijn gedachte had ik Marcels dikke lul in al mijn gaten gehad, dit terwijl Eric niet in mijn kont mocht!! Ik had geen controle over mijn gedachte. Ik twijfelde of ik wel moest gaan, ik had geen idee wat ervan zou kunnen komen. Maar ik had A gezegd en moest nu ook B zeggen. Het werd vrijdag, ik kroop eerst in de douche en scheerde mijn benen mooi glad ook scheerde ik mijn kutje kaal, hmm het duiveltje in me. Ik liep naar de klerenkast en zocht wat kleding uit. Daarna maakte mijn ogen extra zwaar op, zeg maar sexy. Ook gebruikte ik wat meer make-up als normaal, nog wat blusher en mijn lippen mooi kleuren, die maakte ik licht rosé met een donkerder randje, beetje glos erover en klaar. Mijn blonde haren stak ik op en liet een plukje nonchalant los hangen. Ik trok een zwart korsetje aan met jarretels, een bijbehorende string en zwarte net kousen.

Ik trok mijn zwart koker rokje aan, dit viel net boven mijn knieen. Een witte zijde bloes, met daarop een brede zwart laqué heupriem Dit maakte ik af met een zwarte laqué, plateau pumps, met een peep toe. Dit waren echt sexy schoentjes met 10 cm hoge hak. Een paar oorringen in ,kettinkje om, enkelbandje en mijn zilveren duimring. Ik spoot nog een lekker luchtje eternity op en ik was klaar. Ik zag mezelf in de spiegel, als chique en sexy, een dame of een hoer? Ik trok mijn zwarte lange jas erover aan en zei tegen Eric dat ik naar de middagvergadering ging en dat we daarna met het werk nog even de stad in gingen. Het kon wel laat worden, lachte ik. Eten staat in de koelkast voor vanavond zei ik, ik had me er al op voorbereid dat het laat zou kunnen worden Eric zei alleen voor mij kleed je,je nooit zo, maar het zal wel zo horen. Inderdaad zei ik we hebben toch een dress code, dat weet je toch. Of wil je dat ik het kneusje van de afdeling ben? vroeg ik. Nee natuurlijk niet zei Eric en zapte verder op de TV. Ik gaf hem een zoen ik stapte in de auto. Zo, nu niet naar OCE, maar even naar de stad om wat tijd te overbruggen. Ik ging naar de stad en liep wat door de stad en dronk een wijntje in Old Dutch, daar zag ik al dat de barkeeper zijn ogen niet van me af kon houden, hihi, de tijd ging langzaam voorbij. Het was 1745 en ik was al bij het bedrijf, in mijn buik en kutje had ik een gevoel wat ik al jaren niet meer had gehad. Terwijl er misschien wel helemaal iets ging gebeuren. 1800 ik stapte uit en liep naar het kantoor van Marcel, een chauffeur floot nog na me, dit gaf me vertrouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *