Fijne collega

We maken even een sprongetje in de tijd want wat er vannacht gebeurde was te bizar voor woorden. Zoals u heeft kunnen lezen in het eerste verhaal kreeg ik een verhouding met een collega, nou ja collega ik ben haar leidinggevende. Echter doordat ik het bedrijf ga verlaten want heb ergens anders een mooie functie aangeboden neem ik met pijn in mijn hart afscheid van het bedrijf waar het allemaal is begonnen.

Vannacht dan mijn laatste nachtdienst met haar, het was een extreem rustige dienst en we zaten lekker te praten en een beetje te klooien met elkaar. Het was rond 04:10 uur toen we de auto stil zette en elkaar een beetje begonnen uit te dagen. Uiteindelijk belandde mijn linkerhand in haar broek en begon heerlijk haar kutje te verwennen. Nadat zij veel moeite moest doen want ik hield het een beetje tegen lukte het haar ook om met haar rechterhand mijn broek te openen en mijn stijve pik eruit te halen. Ik bleef met haar kutje en klit spelen en ze werd al behoorlijk nat, ik voelde haar vocht over me vinger glijden. Zij werd hier zo geil van dat ze uiteindelijk riep godver lieverd neuk me nu! Ik zei kom maar en voor ik het wist stapte ze uit de auto en ging voorover gebukt tegen de motorkap staan. Ik trok mijn broek naar beneden en neukte haar hard en kort achterlangs. Beide kwamen we goddelijk klaar. We waren net klaar of de 1e auto’s kwamen voorbij. Dit alles was namelijk gewoon op de openbare weg.

Goh wat een ervaring was dit en ik (wij) kunnen u vertellen dit is zeker een aanrader.

Ik zal de tussenliggende gebeurtenissen ook nog wel eens beschrijven maar dit waargebeurde verhaal wilde ik u niet onthouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *